Sommer

Nå er definitivt sommeren her og det synes vi på kontoret er svært godt. Vi antar at dere er enda mer fornøyd med akkurat det. Endelig er dere ferdig med eksamen, og noen av dere er kanskje ferdig med utdanningen. Dere fortjener i hvert fall å nyte en god og lang ferie der dere kanskje til og med kan lese noen bøker som hverken nevner Dewey, Piaget eller Vygotsky.

Mange bruker sommeren til å reise, både innen- og utenlands. I begge tilfeller kan, selv en superlærer, iblant være en superuheldig lærer. Husk derfor å ha gyldig reiseforsikring. Som medlem av Pedagogstudentene har du tilgang til en svært god og billig forsikring.

Les mer om, og skaff deg forsikringen her.

SuperUheldigLærer

Har du studentforsikringen bør du også huske å laste ned appen «UDF medlem». Da har du reisekortet med deg på mobilen. Sammen med reisekortet er det også mange gode råd om du skulle være uheldig. Telefonnummeret til Tryg sin døgnåpne alarmsentral, som er kjekt å ha når uhellet er ute, finner du også i appen.

Last ned appen

 

Utanningsforbundets medlems app

Utanningsforbundets medlems app