sign-1128804_960_720

Har du sjekket om det er batteri i røykvarsleren? Man kan aldri sikre seg helt mot brann, men med Pedagogstudentenes studentforsikring er du litt tryggere om uhellet skulle være ute.

Høysesong for brann

I disse tider kan det være hyggelig å varme seg foran peisen med god kopp kaffe, eller spise middag med levende lys på bordet. Desember er høysesong for kos og hygge, levende lys og god mat, men det er også høysesong for brann. Pass på at du aldri forlater et rom med levende lys, eller sovner med levende lys på bordet. Sjekk at røykvarsleren virker, og bytt batteri om den ikke gjør det. Sørg for at det er god trekk i peisen, og trekk ut kontakter om du skal reise bort i ferien.

 

Studentforsikring

Alle disse forhåndsreglene er gode for å forebygge brann i hjemmet, men de sikrer deg ikke mot brann. Skulle uhellet være ute, er det godt å ha forsikring. Pedagogstudentenes studentforsikring dekker brannskader som skyldes ild som er kommet løs, og plutselig og uforutsett nedsoting. Studentforsikringen koster 83 kroner i måneden, og inneholder ulykkesforsikring, uføreforsikring, reiseforsikring og innboforsikring, en rimelig pris å betale for å være forsikret i livets mange øyeblikk.

Les mer om forsikringen 

 

Bestill studentforsikringen

Ønsker du å kjøpe Utdanningsforbundets Studentforsikring, kan du bestille den direkte her i vår forsikringskalkulator. Du kan også bestille forsikringen ved å sende SMS til 2080 med kodeord «UDF 223», sende oss en e-post til forsikring@udf.no eller telefon 24 14 20 00 – tast 1.