Kjære medlemmer! Snart er det endelig jul etter en kanskje litt hektisk eksamensperiode.

Viktige politiske saker

Vi i Pedagogstudentene har også hatt en veldig hektisk høst. Vi har jobbet masse med store viktige politiske saker  som skal være til det beste for vår organisasjon og våre utdanninger.

Vi har blant annet jobbet med karakterkrav fire i matematikk, med kategoriheving av barnehage,med veiledningordning og med fremtidens barnehage og skole. Også har vi jobbet litt mot nasjonale deleksamener.

Det har vært en veldig innholdsrik høst, og vi har fått masse gjennomslag for vår politikk. Og vi skal fortsette videre for å jobbe for best mulige utdanninger for alle våre medlemmer.

En organisasjon i vekst

Også har vi hatt en stor pågang av nye medlemmer. Vi har vervet over 5 300 nye medlemmer, og nå er vi over 18 500.Vi har fått opp flere nye lokallag, og det oser av engasjement i hele organisasjonen.Vi har fått opp flere nye lokallag, og det oser av engasjement i hele organisasjonen.Dette kan jo ikke bli annet enn bra!

Ta vare på hverandre i ferien

Snart har dere endelig ferie. Dere kan kaste bort pensumbøkene, spise masse godteri, sove lenge og slappe av.Snart har dere endelig ferie. Dere kan kaste bort pensumbøkene,  spise masse godteri, sove lenge og slappe av.

Det er viktig at dere nå fram til jul, og i jula, tar vare på hverandre. Gi et lite ekstra blikk, en liten ekstra klem til de som kanskje trenger det mest akkurat nå. Også håper vi at dere får en strålende julefeiring.

God jul!