Illustrasjon: Pensum

Du som er medlem av Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet får fra og med denne høsten en ny medlemsfordel: Prisgaranti på pensumbøker!

Fra og med denne høsten garanterer Tanum at pedagogstudenter som kjøper pensumet sitt på tanum.no at pensumbøkene ikke finnes billigere i noen annen bokhandel, verken på nett eller i butikk.

Refusjon hvis du finner pensum billigere et annet sted

Skulle du finne en bok eller en bokpakke i en annen bokhandel for mindre enn den ligger ute for hos Tanum kan du sende dokumentasjon på det (screenshot av nettside, bilde fra bokhandel eller lignende) til Tanums kundeservice, hvorpå de vil endre prisen.

  • Et eksempel: Bokhandelen ved din campus tilbyr hele pensumet til et innføringsfag i pedagogikk som en pakkedeal på starten av semesteret. Prisen på pakkedealen er 999,- for alle fire pensumbøkene den inneholder. På tanum.no er det ingen pakkedeal, og bøkene koster 299,- hver. Hvis du da tar kontakt med Tanum med bilder som viser prisen fra bokhandelen på campus og hvilke bøker som inngår i pakken, vil de tilby de samme bøkene for en lavere pris enn 999,-

Hvis du allerede har kjøpt pensumet hos Tanum for en høyere pris enn det er tilgjengelig et annet sted, kan du innen 30 dager sende dokumentasjon på det, hvorpå Tanum vil tilbakebetale mellomlegget.

  • Nok et eksempel: Du går forbi bokhandelen på campus og ser at de har 50 prosent rabatt på en pensumbok du har kjøpt på Tanum for to uker siden. I bokhandelen koster den 198,- nå som den er satt ned, mens du kjøpte den for 319,- hos Tanum. Da får du 121,- igjen fra Tanum hvis du tar kontakt med dem og legger fram dokumentasjon på hva den koster på campus.

Greit å være klar over

Det kan være greit å være klar over at denne avtalen nok ikke kommer til å spare deg for tusenvis av kroner hvert semester – prisen hos Tanum vil i all hovedsak ligge rett under det den gjør hos konkurrentene. Det avtalen imidlertid gjør, er å sikre deg at du kan kjøpe pensum fra ett og samme sted uten å måtte google i all evighet for å sjekke om du kan få den enkelte boken billigere et annet sted.

Det er ett unntak du må vite om:

  • Garantien gjelder ikke på bøker utgitt samme år som de kjøpes, siden det er ulovlig å gi rabatt på slike bøker fram til 1. mai året etter at de er gitt ut.

Rabattkoden går ut til medlemmer i Pedagogstudentene på mail i disse dager. Fri frakt er inkludert!

Lærerstudenter får garantert billigst pensum som medlem av Pedagogstudentene