Velkommen til Pedagogstudentenes midlertidige blogg

Synes du det er vanskelig å være glad i pedagogstudentene.no for tiden? Det forstår vi, vi sliter med det samme.

Vi vil gjøre det enklere for deg å følge med på hva vi gjør. Både gjennom en enklere og mer behagelig side, som er god å lese på mobil, og hyppigere oppdateringer.

Publiseringsverktøyet vårt er nå gammelt og utdatert, noe som gjør det vanskelig å publisere. Siden er heller ikke tilpasset mobil, noe som er dumt nå som de fleste bruker mesteparten av tiden på nett, på mobilen.

Vi vil jo at du skal kunne få med deg mest mulig om det vi gjør og vi ønsker å dele mer med deg enn i dag. Derfor har vi opprettet PedBloggen.

Som nevnt er dette en midlertidig løsning. Når vi i løpet av neste år får oppgradert pedagogstudentene.no vil vi gå tilbake til bare å bruke den siden.
Fram til den siden er klar vil vi altså publisere nyheter og lignende her. Dokumenter, Under utdanning og ytterligere informasjon vil du måtte bruke pedagogstudentene.no for å finne.

Vi håper dere er fornøyde med denne midlertidige løsningen 🙂 Det blir hvert fall en enklere hverdag å se fram til for vår del. Og sikkert flere innlegg å lese for deres del.

Følg og kontakt oss på sosiale medier

Twitter         @pedagogstud_
Instagram   @pedagogstud_
Facebook     Pedagogstudentene
Flickr            Pedagogstudentene