https://www.facebook.com/events/2084376895115736/

 

Dato og tid

Landsmøtet avholdes 12.-15. aprilSundvolden hotell. Ankomst Sundvolden hotell på torsdagen vil være før kl 12:00, vi starter da med registrering før vi går til lunsj.

Møtestart
Torsdag 12. april: – antatt til lunsj (oppmøte senest kl 12)
Fredag 13. april:   – antatt kl ca 09:00
Lørdag 14. april    – antatt kl ca 09:00
Søndag 15. april    – antatt kl 10:00

Dagsorden og sakspapirer kommer

Reise

Alle som skal på Landsmøtet bestiller egen reise, dersom dere har behov for fly skal dere bestille gjennom vårt reisebyrå. Informasjon om dette finner dere i påmeldingen. Husk å les informasjonen der nøye! Når det gjelder bestilling av returreise kan dere ikke regne med å være på Gardermoen før kl 16:45.

Det er bestilt buss fra Gardermoen for de av dere som kommer med fly på torsdag. Bussen vil gå fra Gardermoen kl 10. Det betyr at du må ha bestilt flyreise som sikrer at du lander slik at du rekker å hente bagasjen om gå til samlingspunktet før kl 10. På søndag går det to busser til Gardermoen, én kl 15:30 og én kl 16:00. Mer info om buss kommer.

Alle utgifter tilknyttet reisen vil bli refundert i etterkant, så husk å ta vare på alle kvitteringer for utlegg dere måtte ha for å komme dere til landsmøte. Mer informasjon om refusjon av utgifter kommer. Husk også å lese økonomireglementet.

De som kommer til landsstyremøte onsdag 11. april, og andre som har avklart et annet ankomsttidspunkt kommer seg til Sundvolden hotel på egenhånd. Informasjon om busstiden fra Gardermoen finner dere på nettsiden til Askeladden busselskap.

For reisende fra Oslo kan dere ta buss nr 200 til Hønefoss, og gå av på Sundvollen E6.

Digitalt LM

At Landsmøtet blir digitalt vil kreve at alle deltakerne har en egnet enhet. Det er en pc eller et nettbrett, eventuelt en smart phone med minimum skjermstørrelse på 4’’ vi anbefaler en skjermstørrelse på minst 7″. Enheten må ha oppdatert nettleser, Chrome, Firefox, Opera, Safari, Edge og IE støttes – Chrome anbefales.

Er du usikker eller vet at du ikke har må du gi informasjon til oss via påmeldingen så raskt som mulig. Vi vil da ta kontakt med deg og sørge for at alt er klart i god tid.

For å komme inn på «appen» vi skal bruke på landsmøtet, går du inn på nettadressen: udf.goplenum.no. Brukernavnet er mailadressen du har registrert i din påmelding. Passordet vil dere motta når dere kommer på møtet.

Strømming av Landsmøtet

Som i fjor blir årets landsmøte strømmet slik at alle som vil kan følge med på debattene og hva som skjer.

Følg med på landsmøtet

Skal du på Landsmøtet, eller er nysgjerrig på hva som skjer, anbefaler vi deg å sjekke ut Landsmøtesiden vår. Her finner du alt av informasjon om årets Landsmøte. Er du interessert i å følge med på hva som skjer kan du følge #PSLM18 på både FacebookInstagram og Twitter, eller du kan følge de siste innleggene her.

Vi håper årets landsmøte blir like magisk som i fjor, om ikke enda mer!

Vi gleder oss utrolig mye til alle de gode debattene, politikkutviklingen, latter og masse engasjement. Spesielt gleder vi oss til å treffe deg som skal på landsmøtet!

Se fjorårets Landsmøte.

Hotellet og området rundt

Hotellet har treningsrom og utendørs boblebad som er åpent 06:00-22:00. Det er butikk 50 meter fra hotellet.

Mer om hotellet kan leses på www.sundvolden.no

Pakkeliste

  • PC eller nettbrett (evt smart phone med skjerm større enn 4’’)
  • Pentøy til landsmøtemiddagen på lørdag (det pleier å være mange som har med bunad)
  • Klær – vi har ikke kleskode, men anbefaler at alle kler seg respektabelt (casual til pent)
  • Treningstøy (om du vil trene)
  • Toalettsaker
  • Badetøy (om du vil og får tid til å hoppe i stampen)

Kontakt

For Presse

Kontakt leder Hedda Eia Vestad 954 16 772, eller rådgiver Martin Sorge Folkvord 986 94 091

For gjester 

Kontakt kontoret  24 14 22 90/  nestleder Ruben Amble Hirsti 954 09 957

For andre Spørsmål

Kontakt kontoret 24 14 22 90