1.-4. Mars ønsker Pedaogstudentene velkommen til skoleringshelg 2018. Her samles først ledere, nestleder og verveansvarlige for skolering i sine roller, før landsmøtedeltakere skoleres i Landsmøtet. Landsmøtet er det aller viktigste møtet til Pedagogstudentene, og det er deltakerne der som får stemme over og velge hva Pedagogstudentene skal arbeide for videre.

Skoleringshelgen er en av de mest spennende helgene i året, og lader opp til Landsmøte 2018. Dagene blir dekket av Pedagogstudentene med reise, overnatting og mat. Det hele vil foregå i Oslo. Du finner program og praktisk info lengre ned på siden.

Sjekk ut Facebook-arrangementet.

Viktige diskusjoner

Gruppearbeid gir gode forberedelser til debatter

Dette året er ekstra spennende fordi vi blant annet skal diskutere og bestemme hva navnet til Pedagogstudentene skal være fremover. En av de største diskusjonene i Pedagogstudentene går nemlig på om vi skal fortsette å hete dette, eller velge noe annet. Noe annet spennende som skjer på Landsmøte 2018 er at det skal velges ledelse på nytt og det skal velges nye representanter for ulike arbeidsgrupper i organisasjonen. Det blir mange diskusjoner, gruppearbeid og debatter, det blir fine middager og godt lag. Det meste ligger til rette for en fantastisk langhelg med fag, politikk og engasjement. Skoleringen vår gir en forsmak på dette møtet, og vi håper at så mange delegater som mulig har muligheten til å bli med på dette. Skoleringen vil gi et bedre innblikk på hvem vi er, hvordan vi arbeider i saker og hvordan vi bestemmer politikken vår!

Nye ledere

Under ledersamlingene våre blir det blant annet erfaringsutveksling, gode råd og innspill

For nye lokallagsledere vil det bli en egen ledersamling som ser på hvordan ledere kan jobbe sammen med lokallaget sitt for å gjøre seg synlig og skape aktivitet på campus. Det vil bli en gjennomgang av ulike ressurser, som hvor mye penger man kan bruke (!) og vi ser nærmere på hva en leder og et lokallag kan gjøre. Vi skal også se på noen utfordringer som kan komme med et lederverv. En av ledernes oppgaver er blant annet å jobbe for Pedagogstudentenes politikk og arbeidsprogram – men hva er det egentlig, og hva skjer hvis man ikke gjør det. Det blir også en liten tur innom sosiale medier, ulike plattformer man kan utnytte for å henge med i tiden og nå ut til studenter på sin campus.

Lederne får noen verktøy til å planlegge og gjennomføre mål og aktiviteter de ønsker å gjennomføre, og vi skal få eksempler på hva en god fremdriftsplan kan føre til.

Litt ekstra spennende vil det kanskje bli når vi skal se på hvordan lokallagsleder kan være med å påvirke distriktene sine med en nasjonal mediestrategi. Her skal vi prøve å komme frem til en strategi med mål om å påvirke nasjonalt. Hvordan kan små lokallag utrette store ting?

Lokallagene er i tillegg delt inn i ulike regioner, så vi skal bli litt bedre kjent med de lokallagslederne som ligger nærmest. Kanskje kan et samarbeid mellom lokallag være noe?

Over 20.500 medlemmer

Gode tips deles mellom lokallagene

Skoleringen har også en egen samling for de som ønsker å ta litt ekstra ansvar i verveperioden. Verving er noe av det aller viktigste vi gjør for å synliggjøre arbeidet vårt, og et økt fokus på dette har gjort at vi stolt kan skilte med over 20.500 studentmedlemmer. Det gjør at vi har stor påvirkningskraft og at våre meninger og innspill blir lyttet til.

Vi har derfor en egen vervesamling for de som ønsker å ta ekstra ansvar for verveperioden. På denne samlingen ser vi nærmere på hva gode møter mellom mennesker kan føre til og hva engasjement og politikk kan gjøre for organisasjonen. Vi skal snakke om hva verving består av, hvordan det kan planlegges, hvordan engasjere styret og en enkel fremgangsmåte for å få lov til å arrangere stand på skolen. Vi ser på selve vervearbeidet, hva kan man si, hvordan skal man gå frem? Det blir en sniktitt på ny vervepakke med ny sekk og give-aways.

Praktisk info

 

Program

Utfyllende tider og foredragsholdere kommer. Frokost, lunsj og middag er selvfølgelig inkludert og dekkes av Pedagogstudentene.

Ledersamling
Vervesamling

Felles program