Reise

Reisen til Pedagogstudentenes arrangementer skal foregå billigst mulig. Kollektiv transport skal benyttes med mindre det fører til en stor ulempe for den reisende. Eksempelvis forventer vi ikke at du skal reise på natten for å rekke arrangementets start. Bruk skjønn og tenk på miljøet.

Trenger du å reise med fly bestiller du dette gjennom vår reiseoperatør. Du skal ha mottatt informasjon om dette, har du ikke det ber vi deg ta kontakt med vår organisasjonsrådgiver.

Vi refunderer dokumenterte utlegg til reise i henhold til økonomireglementet.

Bruk av bil og taxi skal avklares med kontoret i forkant.

Overnatting

Torsdag-fredag

Overnatting blir på Anker hostell. Du må ha med sengetøy og håndkle, eller så kan du leie fra Anker (50 kroner for sengetøy og 20 kroner for håndkle).

Fredag-søndag

Overnatting skjer i gymsal, så ta med liggeunderlag, og sovepose eller dyne og pute.
Det vil bli servert mat når dere kommer. Det vil bli tilgang på garderober og dusjer, så ta også med håndkle og toalettsaker.

Utlegg og refusjon

Pedagogstudentenes arrangementer skal være gratis og det skal ikke være nødvendig for deltakerne å betale for seg. Men det kan hende du har noen utlegg, da refunderer vi det du har lagt ut, i henhold til økonomireglementet.

Eksempelvis vil du få dekket kostnad til mat dersom det tar fire timer eller mer fra du starter din reise til vi serverer første måltid etter du ankommer arrangementet. Det betyr at om du starter reisen hjemme fra kl 07:00 og arrangementets første måltid er kl 12:00 kan du med god samvittighet kjøpe deg en frokost å få det refundert.

Vi refunderer kun utlegg etter regning med dokumenterte utgifter etter følgende satser;

  • inntil 75 kroner for frokost
  • inntil 75 kroner for lunsj
  • inntil 150 kroner for middag

Fravær

Pedagogstudentene dekker hele reisen og oppholdet for deltagerne, det forventes derfor at man er tilstede under hele arrangementet. Om man mot formodning må være borte fra deler av helgen, så setter vi pris på at dette avklares med kontoret på forhånd.

Beliggenhet

Skoleringshelgen skal være på to steder. Lokallagsskoleringen fra torsdag til fredag skal være på Lærernes hus og Landsmøteskoleringen, som er fredag til søndag, er på OsloMet.

Lokallagskolering

Fra Oslo Sentralstasjon er det enkelt å komme seg til lærernes hus og Anker hostell. Kommer du i god tid, anbefaler vi at du sjekker inn før du kommer til Lærernes hus. Registreringen åpner først kl 16:30, og vi har ingen mulighet til å ta i mot eller slippe noen inn før det.

Landsmøteskolering

Den enkleste måten å komme seg fra Oslo sentralbanestasjon til OsloMet er med buss, 17B mot Holdbergsplass. Bussen går fra plattform E til Frydenlund, som er siste stopp og der du skal av.

Når du ankommer Frydenlund skal du sette fra deg bagasjen i P44 (Pilestredet 44). Du finner frem i kartet under 🙂

Skoleringen avholdes i P42, sovesalene er i P44 og bespisning og sosialt blir i P52. I P44 vil det være to gymsaler du kan sove i. Disse er i U2, én sal er stillesal og én sal er bråkesal (altså salen for de som snorker), begge salene vil være godt markert.

I P52 vil alle måltidene vi skal spise bli servert, de severes i studenthallen. P52 vil være åpent fra én halvtime før frokost og frem til kl. 22.30. Ikke stol 100% på veivalget i kartet under 😉

Annet

Vi oppfordrer alle deltagere til å ta med sin egen termokropp og vannflaske for å spare på miljøet.

På Landsmøteskoleringen vil du få opplæring i Landsmøteappen.