En av de viktige oppgavene for Landsmøtet er å velge hvem som skal drive organisasjonen videre den kommende perioden. Her kan du lese mer om hvilke verv som skal velges, hvordan du stiller til valg og alt annet du kan lure på om valg og valgkomiteen.

Om å stille til valg

Alle medlemmer i Pedagogstudentene kan stille til valg til sentrale verv på landsmøtet. Du kan stille til valg til:

Ønsker du å stille til valg, eller har spørsmål, kontakt Valgkomiteen. For å stille til valg må du levere inn kandidatskjema til valgkomiteen.

Ønsker du å stille til valg til leder eller nestleder må du sende inn kandidatskjema til valgkomiteen senest 16. mars. Dette i henhold til vedtektenes § 5.3, 5. avsnitt.

Valgkomiteen setter også svært pris på om du har tips til andre som bør stille til valg.

Valkomiteen

Valgkomiteen består av tre medlemmer som har til oppgave å finne de rette personene i organisasjonen til de riktige vervene, og innstille til valg.

Disse valgene vil foregå på landsstyremøter eller på landsmøtet. Dette krever at valgkomiteen må kjenne til alle nivå i organisasjonen og vite hva som forventes av de som stiller til valg. De må også veilede mulige kandidater, slik at disse føler seg sikre på hvilke verv som eventuelt passer.

Valgkomiteen består av:

  • Mona Spange Wikdahl
  • Espen Walmsnæss
  • Camilla Lund

Les mer om valg i vedtektene til Pedagogstudentene

Innstillinger

Valgkomiteen har nå innstillingen til leder og nestleder klar.