Pedagogstudentene har medlemmer ved de fleste universiteter og høgskoler som tilbyr utdanninger som vi representerer. Og på de aller fleste utdanningsinstitusjonene hvor vi har medlemmer har vi også lokallag. Lokallagene arrangerer ulike faglige og sosiale arrangementer.

Lokallagene styres av et styre valgt av medlemmene på årsmøtet. Årsmøtet skal avholdes hvert år mellom 1. januar og 15. februar. I tilfeller hvor det ikke er et lokallag og noen ønsker å starte et, eller det har vært vanskelig å avholde innen fristen, kan ekstraordinære årsmøter avholdes.

Årsmøtet skal velge leder, økonomiansvarlig og landsstyrerepresentant, men kan også velge flere styremedlemmer – noe de aller fleste gjør. Er du interessert i å engasjere deg eller ønsker å følge med på hva lokallaget driver med, sjekk ut siden til lokallaget ditt under.

Du kan også starte opp lokallag om det ikke er et der du studerer. Da tar du bare kontakt med vår organisasjonsrådgiver Jonas, så hjelper han deg videre 🙂

Om du lurer på noe angående forsikring, trenger hjelp eller veiledning eller har andre henvendelser om medlemskap eller Pedagogstudentene er det bedre om du henvender deg til Pedagogstudentene sentralt 🙂

Lokallagene

Foreløpig er det lenker til facebook-sidene til lokallagene, egne lokallagsider kommer snart 🙂

Alta Tromsø  Medlemmer i Pedagogstudentene
Bodø
Levanger DMMH
NTNU Volda
Sogndal Stord
NLA Bergen HVL Bergen
UiB Stavanger
Kristiansand  OsloMet
UiO Ås
Hamar Drammen
Notodden Porsgrunn
Tønsberg/Vestfold Halden