Onsdag formiddag sender Pedagogstudentene direkte på Facebook. Steffen Handal, leder av Utdanningsforbundet, vil da ønske medlemmer som har meldt overgang fra Pedagogstudentene til Utdanningsforbunet velkommen, og trekke en vinneren av overgangskampanjen.

Steffen Handal, leder i Utdanningsforbundet. Foto: Stig Weston/Utdanningsforbundet.

Steffen Handal, leder i Utdanningsforbundet. Foto: Stig Weston/Utdanningsforbundet.

Følg med på Facebooksiden til Pedagogstudentene onsdag fra kl 11 for å få med deg hvem som vinner overgangskampanjen 2016. Vinneren vinner et gavekort på 6.000 kroner. Alle de som har meldt overgang fra Pedagogstudentene til Utdanningsforbundet mellom 1. og 20. juni er med i trekningen av gavekortet.

Målet med kampanjen er å synliggjøre og engasjere unge medlemmer i organisasjonen, fordi det er de som skal være med å forme profesjonen i fremtiden.

Det ble sendt ut sms til mer enn 4000 medlemmer i Pedagogstudentene som avsluttet studiene i vår. Det førte til at nesten 900 stykker meldte overgang til Utdanningsforbundet i løpet av de tre første ukene i juni og er dermed med i trekningen. Vi håper selvfølgelig at enda flere gjør det i tiden som kommer.

Alle som melder overgang i løpet av sommeren får en sekk. Du kan lese mer om kampanjen her.