Sommeren har nå meldt sin ankomst. Som student kjennetegnes det ved at skippertaket er tatt, eksamensresultatene begynner å tikke inn og skuldrene senkes. De fleste reiser også, enten det er hjem til mor og far, til venner eller kanskje til en plass i det store utland.

Uansett hvor du skal reise er det viktig å sikre deg for eventuelle kjipe kostnader. For eksempel på grunn av skade eller sykdom. Det er derfor viktig å ha reiseforsikringen på plass før ferien starter. Da kan du enklere holde skuldrene senket gjennom hele ferien.

Reiseforsikringen som er inkludert i studentforsikringen, har ubegrenset sum ved reisesyke og hjemtransport. Ubegrenset sum gjelder også på reisegods. Hver enkeltgjenstand, inkludert sykkel, dekkes med inntil 30 000 kr.

Reiseforsikringen har hele 90 dagers reiselengde, og er en av fire dekninger som er inkludert i studentforsikringen som består av reise- innbo- ulykkes- og uføreforsikring. Bruk dine medlemsfordeler og bestill studentforsikring til kun 83 kr i mnd. (årspris kr 996).

 

SuperUheldigLærer

Les mer om, og skaff deg forsikringen her.

Forsikringsbeviset på mobilen

Har du studentforsikringen bør du også huske å laste ned appen «UDF medlem». Da har du reisekortet med deg på mobilen. Sammen med reisekortet er det også mange gode råd om du skulle være uheldig. Telefonnummeret til Tryg sin døgnåpne alarmsentral, som er kjekt å ha når uhellet er ute, finner du også i appen.

Last ned appen

 

Utanningsforbundets medlems app

Utanningsforbundets medlems app