Her finner du alt du trenger av informasjon til Pedagogstudentenes konferanse 2017; Barn og unges livsmestring.

Finner du ikke svar på det du lurer på under, ikke nøl med å ta kontakt. Kontoret kan nåes på 24 14 22 90 eller på ps@utdanningsforbundet.no

Reise og reiseregning

Pedagogstudentene dekker alle utgifter du har med reise til våre arrangementer. Derfor må du ta vare på kvitteringer, som du legger ved reiseregningskjemaet for å få refundert kostnadene. Om du av en eller annen grunn er avhengig av å reise med taxi eller egen bil, så skal dette klargjøres med kontoret på forhånd.

Alle som krever å få refundert utgifter ifm arrangementer i Pedagogstudentene plikter å gjøre seg kjent med og etterfølge Pedagogstudentenes økonomireglement.

Overnatting

Overnatting skjer på Anker Hostel som ligger veldig nær Lærernes Hus, (Se kart). Her skjer overnatting på 8-mannsrom. Vi har prøvd å fordele dere slik at dere ligger på rom med noen fra deres studiested.

Alle må ha med sengetøy /laken og håndkle for overnatting på Anker, sovepose er ikke tillatt. Man kan også leie dette på Anker for 70,- kroner, dette dekker dere da selv.

Frokost, lunsj og middag vil bli servert i kantinen på Lærernes hus. Pedagogstudentene dekker hele reisen og oppholdet for deltagerne, det forventes derfor at man er tilstede under hele konferansen. Om man mot formodning må være borte fra deler av konferansen, så setter vi pris på at dette avklares med kontoret på forhånd.