Her finner du alt du trenger av informasjon til Pedagogstudentenes konferanse 2018: Demokrati og medborgerskap.

Finner du ikke svar på det du lurer på under, ikke nøl med å ta kontakt. Kontoret kan nåes på 24 14 20 00 eller på post@pedagogstudentene.no

Reise og reiseregning

Pedagogstudentene dekker alle utgifter du har med reise til våre arrangementer. Derfor må du ta vare på kvitteringer, som du legger ved reiseregningen for å få refundert kostnadene. Om du av en eller annen grunn er avhengig av å reise med taxi eller egen bil, så skal dette klargjøres med kontoret på forhånd.

Alle som krever å få refundert utgifter ifm arrangementer i Pedagogstudentene plikter å gjøre seg kjent med og etterfølge 2 kapittel i Pedagogstudentenes økonomireglement.

Overnatting

Overnatting skjer på Anker Hostel som ligger veldig nær Lærernes Hus, (Se kart). Her skjer overnatting på 8-mannsrom. Vi har prøvd å fordele dere slik at dere ligger på rom med noen fra deres studiested.

Alle må ha med sengetøy /laken og håndkle for overnatting på Anker, sovepose er ikke tillatt. Man kan også leie dette på Anker for 70,- kroner, dette dekker dere da selv.

Frokost, lunsj og middag vil bli servert i kantinen på Lærernes hus. Pedagogstudentene dekker hele reisen og oppholdet for deltagerne, det forventes derfor at man er tilstede under hele konferansen. Om man mot formodning må være borte fra deler av konferansen, så setter vi pris på at dette avklares med kontoret på forhånd.

Reiseregning
 1. Gå inn på Agresso og levere reiseregning digitalt.
 2. Logg inn – Påloggingsinformasjonen er enkel, du logger inn med medlemsnummer som brukernavn, skriver inn «80» i feltet «Firma» og passord agresso18. Skulle det vise seg at du ikke har bruker er det bare å gi beskjed til jonas@pedagogstudentene.no.
 3. Husk å endre passord første gang, om du blir bedt om det eller ikke!
 4. Gå inn på «Utlegg» —> «Student reise etter regning»
 5. Fyll inn
  1. Reiseformål: Konferansen 2018, Oslo
  2. Koststed: 278
  3. Prosjekt: SO 035
 6. Legg ved og avstem kvitteringer.

Vi regner ikke med at du har stålkontroll på hvordan du navigerer i eller bruker Agresso. Derfor har vi laget en instuksjonsvideofor det og en for bruk av app’en😊

To ting som er viktig å merke seg;